Naam van deze grafiek Wij hebben een leuke grafiek maar nu moeten we zeggen hoe die heet.y = x2+a ---- xHoe heet de grafiek voor a 0en hoe voor a 0Groeten... Nathan Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 mei 2006 Antwoord Scheve hyperbool! Zie Grafieken 3 vrijdag 12 mei 2006 ©2001-2025 WisFaq
Wij hebben een leuke grafiek maar nu moeten we zeggen hoe die heet.y = x2+a ---- xHoe heet de grafiek voor a 0en hoe voor a 0Groeten... Nathan Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 mei 2006
y = x2+a ---- x
Nathan Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 mei 2006
Scheve hyperbool! Zie Grafieken 3 vrijdag 12 mei 2006
Zie Grafieken 3
vrijdag 12 mei 2006