\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Ln en e

Is het niet mogelijk als ik ln(3x) heb om die te vervangen door alles e^(ln(3x)) te doen en dus dat je dan 3x krijgt er was wel zowiets maar wat precies ik kom maar niet uit deze vergelijking...

2.ln(3x) - 3.ln(x) = 2.1

Gr. Bob

Bob
Student hbo - dinsdag 21 september 2004

Antwoord

2(ln3+lnx) - 3lnx = 2,1 2ln3 + 2lnx - 3lnx = 2,1 2ln3 - 2,1 = lnx zodat x@e0,1

Met vriendelijke groet

JaDeX


dinsdag 21 september 2004

 Re: Ln en e 

©2001-2021 WisFaq