Partiele integratie sin(x).ln(1+sin(x)) ò(sinx·ln(1+sinx))dx Stijn Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 13 augustus 2004 Antwoord òsin(x)×ln(1+sin(x))dx=-cos(x)×ln(1+sin(x))+òcos2(x)/(1+sin(x))dx=-cos(x)×ln(1+sin(x))+ò(1-sin2(x))/(1+sin(x))dx=-cos(x)×ln(1+sin(x))+ò(1-sin(x))dx=-cos(x)×ln(1+sin(x))+x+cos(x) vrijdag 13 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
ò(sinx·ln(1+sinx))dx Stijn Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 13 augustus 2004
Stijn Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 13 augustus 2004
òsin(x)×ln(1+sin(x))dx=-cos(x)×ln(1+sin(x))+òcos2(x)/(1+sin(x))dx=-cos(x)×ln(1+sin(x))+ò(1-sin2(x))/(1+sin(x))dx=-cos(x)×ln(1+sin(x))+ò(1-sin(x))dx=-cos(x)×ln(1+sin(x))+x+cos(x) vrijdag 13 augustus 2004
vrijdag 13 augustus 2004