Sinusregel Als je een driehoek ABC hebt: je weet A=78° B=84° en C=18° en afstand AB is 120. Bereken AC. Hoe moet ik dat doen? Jeroen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 20 januari 2002 Antwoord Het kan met de sinusregel:..of door (op de goede plek) een hoogtelijn te tekenen:Deze hoogtelijn is goed, omdat ik AB weet en AC wil berekenen! zondag 20 januari 2002 ©2001-2022 WisFaq
Als je een driehoek ABC hebt: je weet A=78° B=84° en C=18° en afstand AB is 120. Bereken AC. Hoe moet ik dat doen? Jeroen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 20 januari 2002
Jeroen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 20 januari 2002
Het kan met de sinusregel:..of door (op de goede plek) een hoogtelijn te tekenen:Deze hoogtelijn is goed, omdat ik AB weet en AC wil berekenen! zondag 20 januari 2002
..of door (op de goede plek) een hoogtelijn te tekenen:
Deze hoogtelijn is goed, omdat ik AB weet en AC wil berekenen!
zondag 20 januari 2002