\require{AMSmath} Integraal van functie onder een wortel Hallo, weet iemand hoe je deze integraal (voor z) oplost? \smallint Q·R2 \div (2· \varepsilon ·( \sqrt{R^2 + z^2} )3), z)Heb echt al van alles geprobeerd, maar het wil maar niet lukken. Joas Student universiteit België - vrijdag 22 december 2023 Antwoord Als ik het goed lees dan kan je de functie herschrijven als: \eqalign{ & f(z) = \frac{{QR^2 }} {{2\varepsilon \cdot \left( {\sqrt {R^2 + z^2 } } \right)^3 }} \cr & f(z) = \frac{{QR^2 }} {{2\varepsilon }} \cdot \left( {\sqrt {R^2 + z^2 } } \right)^{ - 3} \cr & f(z) = \frac{{QR^2 }} {{2\varepsilon }} \cdot \left( {R^2 + z^2 } \right)^{ - \frac{3} {2}} \cr} Helpt dat? WvR vrijdag 22 december 2023 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, weet iemand hoe je deze integraal (voor z) oplost? \smallint Q·R2 \div (2· \varepsilon ·( \sqrt{R^2 + z^2} )3), z)Heb echt al van alles geprobeerd, maar het wil maar niet lukken. Joas Student universiteit België - vrijdag 22 december 2023
Joas Student universiteit België - vrijdag 22 december 2023
Als ik het goed lees dan kan je de functie herschrijven als: \eqalign{ & f(z) = \frac{{QR^2 }} {{2\varepsilon \cdot \left( {\sqrt {R^2 + z^2 } } \right)^3 }} \cr & f(z) = \frac{{QR^2 }} {{2\varepsilon }} \cdot \left( {\sqrt {R^2 + z^2 } } \right)^{ - 3} \cr & f(z) = \frac{{QR^2 }} {{2\varepsilon }} \cdot \left( {R^2 + z^2 } \right)^{ - \frac{3} {2}} \cr} Helpt dat? WvR vrijdag 22 december 2023
WvR vrijdag 22 december 2023
©2001-2025 WisFaq