\require{AMSmath} Snijden de rechten? Ga na of volgende rechten snijdend zijn of niet. indien het geval, bepaal het snijpunt(x+1):3 = (4-y):2 = z+2 en x-1 = y-6 = z Eline 2de graad ASO - maandag 5 juni 2023 Antwoord Handel net als in het snijpunt van rechten.Als er geen oplossing van het stelsel is snijden de rechten elkaar niet. kphart woensdag 7 juni 2023 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ga na of volgende rechten snijdend zijn of niet. indien het geval, bepaal het snijpunt(x+1):3 = (4-y):2 = z+2 en x-1 = y-6 = z Eline 2de graad ASO - maandag 5 juni 2023
Eline 2de graad ASO - maandag 5 juni 2023
Handel net als in het snijpunt van rechten.Als er geen oplossing van het stelsel is snijden de rechten elkaar niet. kphart woensdag 7 juni 2023
kphart woensdag 7 juni 2023
©2001-2024 WisFaq