\require{AMSmath} Het snijpunt van rechten Bepaal het snijpunt van de rechten:(x-5):4 = (y-7):4 = (z+3):(-5) en (x-8):7 = y-4 = (z-5):3 Eline 2de graad ASO - maandag 5 juni 2023 Antwoord Ontkoppel de twee gelinkte vergelijkingen tot vier losse:$x-5=y-7$, $5y-35=4z+13$, etc.Los het stelsel op. kphart woensdag 7 juni 2023 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal het snijpunt van de rechten:(x-5):4 = (y-7):4 = (z+3):(-5) en (x-8):7 = y-4 = (z-5):3 Eline 2de graad ASO - maandag 5 juni 2023
Eline 2de graad ASO - maandag 5 juni 2023
Ontkoppel de twee gelinkte vergelijkingen tot vier losse:$x-5=y-7$, $5y-35=4z+13$, etc.Los het stelsel op. kphart woensdag 7 juni 2023
kphart woensdag 7 juni 2023
©2001-2024 WisFaq