\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 9710 Re: Re: regel uitwerking snif snif kan je het toch eens tonen hoe het gaat? Please please please PS: ik weet dat een Cte in een integraal naar buiten mag gebracht worden. MVG Wimpy Wimpy Student universiteit België - donderdag 10 april 2003 Antwoord En ik blijf maar twijfelen of ik eigenlijk het juiste probleem aan het uitleggen ben, ik kan het bijna niet geloven... Maar goed, hier gaan we... 1/(2p) {ò1/2 d(wt) - 1/2òcos(2wt)d(2wt)} = 1/(2p) {1/2ò d(wt) - 1/2òcos(2wt)d(2wt)} = 1/(4p) {ò d(wt) - òcos(2wt)d(2wt)} of anders gezegd a(bc+bd) = ab(c+d)... cl donderdag 10 april 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
snif snif kan je het toch eens tonen hoe het gaat? Please please please PS: ik weet dat een Cte in een integraal naar buiten mag gebracht worden. MVG Wimpy Wimpy Student universiteit België - donderdag 10 april 2003
Wimpy Student universiteit België - donderdag 10 april 2003
En ik blijf maar twijfelen of ik eigenlijk het juiste probleem aan het uitleggen ben, ik kan het bijna niet geloven... Maar goed, hier gaan we... 1/(2p) {ò1/2 d(wt) - 1/2òcos(2wt)d(2wt)} = 1/(2p) {1/2ò d(wt) - 1/2òcos(2wt)d(2wt)} = 1/(4p) {ò d(wt) - òcos(2wt)d(2wt)} of anders gezegd a(bc+bd) = ab(c+d)... cl donderdag 10 april 2003
cl donderdag 10 april 2003
©2001-2024 WisFaq