\require{AMSmath} regel uitwerking beste wiskundigen, volgende regel kan ik maar niet door mijn hoofd krijgen om dit naar de andere regel te verkrijgen, graag kleine stapjes, uitleg over deze: Ueff=Um grote vkw 1/(2.p){ò(0totT)1/2d(wt)-1/2ò(0totT)cos(2.wt)d(2.wt)} moet worden Ueff=Um grote vkw 1/(4.p){ò(0totT)d(wt)-ò(0totT)cos(2.wt)d(2.wt)} Nu: hoe zit het met die 1/2's? wat gebeurt ermee? (Heb zo goed mogelijk getracht de integr. op te schrijven, toch eenvoudiger met word 2000)enfin, Met vriendelijke groeten Wimpy PS: heb nog maar weinig dankwoordjes gezien bij vragen, ziehier - IK DANK U ALLEN VOOR DE VORIGE HULPJES Wimpy Student universiteit België - woensdag 9 april 2003 Antwoord Wat er gebeurt met de 1/2's? Ze worden naar voor gebracht, maar dat kan toch je probleem niet zijn, of wel? cl donderdag 10 april 2003 Re: regel uitwerking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
beste wiskundigen, volgende regel kan ik maar niet door mijn hoofd krijgen om dit naar de andere regel te verkrijgen, graag kleine stapjes, uitleg over deze: Ueff=Um grote vkw 1/(2.p){ò(0totT)1/2d(wt)-1/2ò(0totT)cos(2.wt)d(2.wt)} moet worden Ueff=Um grote vkw 1/(4.p){ò(0totT)d(wt)-ò(0totT)cos(2.wt)d(2.wt)} Nu: hoe zit het met die 1/2's? wat gebeurt ermee? (Heb zo goed mogelijk getracht de integr. op te schrijven, toch eenvoudiger met word 2000)enfin, Met vriendelijke groeten Wimpy PS: heb nog maar weinig dankwoordjes gezien bij vragen, ziehier - IK DANK U ALLEN VOOR DE VORIGE HULPJES Wimpy Student universiteit België - woensdag 9 april 2003
Wimpy Student universiteit België - woensdag 9 april 2003
Wat er gebeurt met de 1/2's? Ze worden naar voor gebracht, maar dat kan toch je probleem niet zijn, of wel? cl donderdag 10 april 2003
cl donderdag 10 april 2003
©2001-2024 WisFaq