\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92979 Re: De top op de x-as ik kom hier voor m1 = 0.729 en voor m2 = 1.37. Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021 Antwoord De vergelijking $m - \frac{{\left( {m + 1} \right)^2 }}{{4 \cdot 1}} = 0$ laat zich schrijven als:$4m - (m + 1)^2 = 0$Oplossen en dan kom je toch op iets anders uit.PSMoet je geen exacte oplossingen geven? WvR zaterdag 4 december 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik kom hier voor m1 = 0.729 en voor m2 = 1.37. Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
De vergelijking $m - \frac{{\left( {m + 1} \right)^2 }}{{4 \cdot 1}} = 0$ laat zich schrijven als:$4m - (m + 1)^2 = 0$Oplossen en dan kom je toch op iets anders uit.PSMoet je geen exacte oplossingen geven? WvR zaterdag 4 december 2021
WvR zaterdag 4 december 2021
©2001-2024 WisFaq