\require{AMSmath} Normale verdeling Hallo daar! Voor wiskunde moet ik de kenmerken van de normale verdeling (de functie) beschrijven. Tijdens het berekenen van de eerste afgeleide liep ik vast bij de stap: x(-xσ+μσ+x-2μ)=-μ Kan u mij misschien verder helpen?Normale verdeling :) 3de graad ASO - donderdag 7 oktober 2021 Antwoord Je vraag is niet helemaal duidelijk. Wat probeer je bij die stap te doen? En hoe loop je vast? De vergelijking is gewoon een kwadratische vergelijking: $$(1-\sigma)x^2+\mu(\sigma-2)x+\mu=0 $$Die kun je wel oplossen, toch? kphart vrijdag 8 oktober 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo daar! Voor wiskunde moet ik de kenmerken van de normale verdeling (de functie) beschrijven. Tijdens het berekenen van de eerste afgeleide liep ik vast bij de stap: x(-xσ+μσ+x-2μ)=-μ Kan u mij misschien verder helpen?Normale verdeling :) 3de graad ASO - donderdag 7 oktober 2021
:) 3de graad ASO - donderdag 7 oktober 2021
Je vraag is niet helemaal duidelijk. Wat probeer je bij die stap te doen? En hoe loop je vast? De vergelijking is gewoon een kwadratische vergelijking: $$(1-\sigma)x^2+\mu(\sigma-2)x+\mu=0 $$Die kun je wel oplossen, toch? kphart vrijdag 8 oktober 2021
kphart vrijdag 8 oktober 2021
©2001-2024 WisFaq