Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 92606 

Re: Twee manieren

Nee sorry
Hoe bedoelt u met het stukje tussen x=3 en x=4 vergeten.
Ik weet ook niet of het klopt of niet

R.
3de graad ASO - donderdag 26 augustus 2021

Antwoord

Kijk nog even naar je eigen tekening. Die groene driehoek is niet goed. De lijn $y=-2x+5$ loopt een hokje lager. Tussen $x=3$ en $x=4$ zit ook een deel van de grafiek... Bij jouw tekening ontbreekt dat roze driehoekje!

WvR
donderdag 26 augustus 2021

 Re: Re: Twee manieren 

©2001-2024 WisFaq