\require{AMSmath} Booglengte Booglengte bepalen:$f(x) = \ln (\sin (x))$ met x is element van $\eqalign{\left( {0,\frac{2}{3}} \right)}$. A.B 3de graad ASO - zaterdag 12 juni 2021 Antwoord De booglengte van een differentieerbare functie $f$ van $x=a$ tot $x=b$ is gelijk aan:$L = \int\limits_a^b {\sqrt {1 + \left( {f'(x)} \right)^2 } } dx$Heb je grenzen wel goed overgenomen? WvR zaterdag 12 juni 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Booglengte bepalen:$f(x) = \ln (\sin (x))$ met x is element van $\eqalign{\left( {0,\frac{2}{3}} \right)}$. A.B 3de graad ASO - zaterdag 12 juni 2021
A.B 3de graad ASO - zaterdag 12 juni 2021
De booglengte van een differentieerbare functie $f$ van $x=a$ tot $x=b$ is gelijk aan:$L = \int\limits_a^b {\sqrt {1 + \left( {f'(x)} \right)^2 } } dx$Heb je grenzen wel goed overgenomen? WvR zaterdag 12 juni 2021
WvR zaterdag 12 juni 2021
©2001-2024 WisFaq