\require{AMSmath} Bereken integraal Bereken integraal(3,0) f(t) als je weet dat f(t)=a·e-bt en f(0)=1/ef(3)= eHoe kan ik deze vraag oplossen? F.D 3de graad ASO - zondag 30 mei 2021 Antwoord Vul eerst $\eqalign{f(0)=\frac{1}{e}}$ en $f(3)=e$ in het functievoorschrift in om $a$ en $b$ te berekenen. Daarna is de integraal wel te bepalen.Laat maar 's zien! WvR zondag 30 mei 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken integraal(3,0) f(t) als je weet dat f(t)=a·e-bt en f(0)=1/ef(3)= eHoe kan ik deze vraag oplossen? F.D 3de graad ASO - zondag 30 mei 2021
F.D 3de graad ASO - zondag 30 mei 2021
Vul eerst $\eqalign{f(0)=\frac{1}{e}}$ en $f(3)=e$ in het functievoorschrift in om $a$ en $b$ te berekenen. Daarna is de integraal wel te bepalen.Laat maar 's zien! WvR zondag 30 mei 2021
WvR zondag 30 mei 2021
©2001-2024 WisFaq