\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92253 Re: Basketter Mijn antwoord komt niet juist. Bij x=9 krijg ik 0.80 en bij groter dan 9 heb ik 0.54. Het juiste antwoord is 34.7%. A 3de graad ASO - zondag 23 mei 2021 Antwoord Probeer het eens met:$P(X = 9) = \left( {\begin{array}{*{20}c} {10} \\ 9 \\\end{array}} \right) \cdot 0,85^9 \cdot 0,15 \approx 0,3474$Zie bijvoorbeeld de binomiale verdeling. WvR zondag 23 mei 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Mijn antwoord komt niet juist. Bij x=9 krijg ik 0.80 en bij groter dan 9 heb ik 0.54. Het juiste antwoord is 34.7%. A 3de graad ASO - zondag 23 mei 2021
A 3de graad ASO - zondag 23 mei 2021
Probeer het eens met:$P(X = 9) = \left( {\begin{array}{*{20}c} {10} \\ 9 \\\end{array}} \right) \cdot 0,85^9 \cdot 0,15 \approx 0,3474$Zie bijvoorbeeld de binomiale verdeling. WvR zondag 23 mei 2021
WvR zondag 23 mei 2021
©2001-2024 WisFaq