\require{AMSmath} Binomiale verdeling Van de variabele X is gegeven:X-B(26, p) waarbij p$<$0.5 en Var (X)=24/13Bereken p, E(X) en P(x$>$5)Zal u aub mij helpen met deze vraag. ik weet niet hoe moet ik dit oplossen. . 3de graad ASO - zondag 23 mei 2021 Antwoord Had je 3. Binomiale verdeling al gezien?Er geldt:$\eqalign{ & n = 26 \cr & n \cdot p \cdot (1 - p) = \frac{{24}}{{13}} \cr}$Nu jij weer... WvR zondag 23 mei 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Van de variabele X is gegeven:X-B(26, p) waarbij p$<$0.5 en Var (X)=24/13Bereken p, E(X) en P(x$>$5)Zal u aub mij helpen met deze vraag. ik weet niet hoe moet ik dit oplossen. . 3de graad ASO - zondag 23 mei 2021
. 3de graad ASO - zondag 23 mei 2021
Had je 3. Binomiale verdeling al gezien?Er geldt:$\eqalign{ & n = 26 \cr & n \cdot p \cdot (1 - p) = \frac{{24}}{{13}} \cr}$Nu jij weer... WvR zondag 23 mei 2021
WvR zondag 23 mei 2021
©2001-2024 WisFaq