\require{AMSmath} Integraal BesteIk zit vast bij deze oefening. Mijn antwoord komt niet juist. Ook de app photo math helpt niet. Zal u aub deze uitleggen:integraal tan(x)/(2-cos2(x))dx. AD 3de graad ASO - woensdag 19 mei 2021 Antwoord Substitueer $t=\tan x$, dan $\cos x=\frac1{\sqrt{1+t^2}}$ en $dx=\frac1{1+t^2}dt$. Je krijgt dan $$ \int\frac t{1+2t^2} \,dt $$ kphart woensdag 19 mei 2021 Re: Integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteIk zit vast bij deze oefening. Mijn antwoord komt niet juist. Ook de app photo math helpt niet. Zal u aub deze uitleggen:integraal tan(x)/(2-cos2(x))dx. AD 3de graad ASO - woensdag 19 mei 2021
AD 3de graad ASO - woensdag 19 mei 2021
Substitueer $t=\tan x$, dan $\cos x=\frac1{\sqrt{1+t^2}}$ en $dx=\frac1{1+t^2}dt$. Je krijgt dan $$ \int\frac t{1+2t^2} \,dt $$ kphart woensdag 19 mei 2021
kphart woensdag 19 mei 2021
©2001-2024 WisFaq