Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 92221 

Re: Oppervlakte bepalen

Bedankt om te antwoorden.
Ik snap wel dat hoe u aan de functie komt 5sin3x -5
Maar ik snap niet hoe u aan die grenzen komt met $\pi$. Zal u aub die uitleggen?
Dank u

.
3de graad ASO - zondag 16 mei 2021

Antwoord

Het zijn de nulpunten van de functie $
g(x) = 5\sin (3x) - 5
$.

q92221img2.gif

Los deze vergelijking maar 's op:

$
5\sin (3x) - 5 = 0
$

Zou dat lukken?

WvR
zondag 16 mei 2021

©2001-2024 WisFaq