\require{AMSmath} Pi of 2pi Als je een goniometrische vergelijking moet oplossen doe je meestal k·2$\pi$, maar soms is het k·$\pi$. Wanneer is het k·$\pi$? Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 8 mei 2021 Antwoord Op Goniometrie kan je zien dat er twee gevallen zijn waarbij de periode gelijk is aan $\pi$:$\sin(x)=0$$\cos(x)=0$Helpt dat? WvR zaterdag 8 mei 2021 Re: Pi of 2pi ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je een goniometrische vergelijking moet oplossen doe je meestal k·2$\pi$, maar soms is het k·$\pi$. Wanneer is het k·$\pi$? Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 8 mei 2021
Tessa Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 8 mei 2021
Op Goniometrie kan je zien dat er twee gevallen zijn waarbij de periode gelijk is aan $\pi$:$\sin(x)=0$$\cos(x)=0$Helpt dat? WvR zaterdag 8 mei 2021
WvR zaterdag 8 mei 2021
©2001-2024 WisFaq