\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91994 Re: Lokale extrema vinden Maar hoe bepaal ik de nulpunten voor in mijn tekenschema van die ontbinding? Jade Student universiteit België - woensdag 21 april 2021 Antwoord Als $a\le0$ is $x^2-a$ altijd positief, dus het teken hangt alleen van $x$ af.Als $a > 0$ heb je $4x(x-\sqrt a)(x+\sqrt a)$. kphart woensdag 21 april 2021 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar hoe bepaal ik de nulpunten voor in mijn tekenschema van die ontbinding? Jade Student universiteit België - woensdag 21 april 2021
Jade Student universiteit België - woensdag 21 april 2021
Als $a\le0$ is $x^2-a$ altijd positief, dus het teken hangt alleen van $x$ af.Als $a > 0$ heb je $4x(x-\sqrt a)(x+\sqrt a)$. kphart woensdag 21 april 2021
kphart woensdag 21 april 2021
©2001-2025 WisFaq