\require{AMSmath} Primitieve van ln wortel x Ik heb de volgende som waarvan ik de primitieve functie moet bepalen: ln Öx Ik weet dat wortel = x1/2, maar hoe verwerk ik nou de ln verder en hoe dit uit werken? Tjeerd Student Hoger Onderwijs België - zondag 30 maart 2003 Antwoord Als je weet dat ln x1/2=1/2·ln x, kun je dan verder? WvR zondag 30 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de volgende som waarvan ik de primitieve functie moet bepalen: ln Öx Ik weet dat wortel = x1/2, maar hoe verwerk ik nou de ln verder en hoe dit uit werken? Tjeerd Student Hoger Onderwijs België - zondag 30 maart 2003
Tjeerd Student Hoger Onderwijs België - zondag 30 maart 2003
Als je weet dat ln x1/2=1/2·ln x, kun je dan verder? WvR zondag 30 maart 2003
WvR zondag 30 maart 2003
©2001-2024 WisFaq