\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91840 Re: Productiefunctie verandering in eenheden Voor de afgeleide van L kom ik 0.8 % uit. IK begrijp wel niet hoe ik deze twee resultaten kan leiden tot een toename van L met 2/3 procent. Jade Student universiteit België - maandag 29 maart 2021 Antwoord Nee, met die 0,8% lukt dat inderdaad ook niet.Q'L = 4/3K1/3·L-1/3 + 1/3K2/3·L-2/3 Vul nu in K=1 en L=8= 4/3·1/2+1/3·1/4 = 3/4Zodat elasticiteit EQL = 3/4·8/10 is 0,6En daarmee zou je uiteindelijk wel op 2/3% moeten uitkomen.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 29 maart 2021 Re: Re: Productiefunctie verandering in eenheden ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor de afgeleide van L kom ik 0.8 % uit. IK begrijp wel niet hoe ik deze twee resultaten kan leiden tot een toename van L met 2/3 procent. Jade Student universiteit België - maandag 29 maart 2021
Jade Student universiteit België - maandag 29 maart 2021
Nee, met die 0,8% lukt dat inderdaad ook niet.Q'L = 4/3K1/3·L-1/3 + 1/3K2/3·L-2/3 Vul nu in K=1 en L=8= 4/3·1/2+1/3·1/4 = 3/4Zodat elasticiteit EQL = 3/4·8/10 is 0,6En daarmee zou je uiteindelijk wel op 2/3% moeten uitkomen.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 29 maart 2021
jadex maandag 29 maart 2021
©2001-2025 WisFaq