\require{AMSmath} Tweedegraads vergelijking oplossen in de formule -5t2+12,3t+4,5 t uitrekenen myrthe Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 20 maart 2021 Antwoord Ik zie geen vergelijking want ik mis een = teken in de opgave? Bedoel je -5t2+12,3t+4,5 = 0 ? Gebruik de abc formule : t = (-12,3 +/- √(12,32 - 4·-5·4,5))/-10 = 1,23 +/- 1,553 Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 20 maart 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
in de formule -5t2+12,3t+4,5 t uitrekenen myrthe Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 20 maart 2021
myrthe Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 20 maart 2021
Ik zie geen vergelijking want ik mis een = teken in de opgave? Bedoel je -5t2+12,3t+4,5 = 0 ? Gebruik de abc formule : t = (-12,3 +/- √(12,32 - 4·-5·4,5))/-10 = 1,23 +/- 1,553 Met vriendelijke groet JaDeX jadex zaterdag 20 maart 2021
jadex zaterdag 20 maart 2021
©2001-2024 WisFaq