\require{AMSmath} Nulpunten vierdegraadsvergelijking Ik moet de nulpunten zoeken van volgende vergelijking:2x4 - 3x3 - 2Ik weet niet meer hoe ik dit moet doen en de uitleg in mijn handboek of op het internet helpen niet echt.Alvast bedankt voor de hulp! Jade L Student universiteit België - donderdag 18 maart 2021 Antwoord Nee dat snap ik, volgens mij is dit algebraisch namelijk niet oplosbaar. Weet je wel zeker dat de opgave goed is overgenomen?Een ontbinding met twee kwadratische functies heb ik niet gevonden. Ook niet in derdegraads en eerstegraads.Met een equation solver zou je het kunnen oplossen, dat kan via software maar ook op internet. Ik vind zo x=-0,76181 of x=1,7026.De grafiek loopt als volgt:Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 18 maart 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de nulpunten zoeken van volgende vergelijking:2x4 - 3x3 - 2Ik weet niet meer hoe ik dit moet doen en de uitleg in mijn handboek of op het internet helpen niet echt.Alvast bedankt voor de hulp! Jade L Student universiteit België - donderdag 18 maart 2021
Jade L Student universiteit België - donderdag 18 maart 2021
Nee dat snap ik, volgens mij is dit algebraisch namelijk niet oplosbaar. Weet je wel zeker dat de opgave goed is overgenomen?Een ontbinding met twee kwadratische functies heb ik niet gevonden. Ook niet in derdegraads en eerstegraads.Met een equation solver zou je het kunnen oplossen, dat kan via software maar ook op internet. Ik vind zo x=-0,76181 of x=1,7026.De grafiek loopt als volgt:Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 18 maart 2021
jadex donderdag 18 maart 2021
©2001-2024 WisFaq