\require{AMSmath} Bepalen KPM en GNM Bepaal KPM en GNM van : 21$\pi$ radialenAangezien 360°= 2$\pi$ rad. dan is 1$\pi$+ 10.2$\pi$ rad.Dus KPM = $\pi$ en GNM = 1$\pi$ - 2$\pi$ = -$\pi$Klopt dit?Dank u. heirma 3de graad ASO - zondag 7 maart 2021 Antwoord Ja, dit klopt.Zie ook Kpm en gnm van een hoek berekenen. GHvD zondag 7 maart 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal KPM en GNM van : 21$\pi$ radialenAangezien 360°= 2$\pi$ rad. dan is 1$\pi$+ 10.2$\pi$ rad.Dus KPM = $\pi$ en GNM = 1$\pi$ - 2$\pi$ = -$\pi$Klopt dit?Dank u. heirma 3de graad ASO - zondag 7 maart 2021
heirma 3de graad ASO - zondag 7 maart 2021
Ja, dit klopt.Zie ook Kpm en gnm van een hoek berekenen. GHvD zondag 7 maart 2021
GHvD zondag 7 maart 2021
©2001-2024 WisFaq