Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 91668 

Re: Regressielijn naar functievoorschirft

Klopt C is het antwoord. Maar ik denk zelf dat het via deze methode moet: a = pxy / sx stap 2 x = Ex / n stap 3 Y = Ey / n .
Ik weet niet of dit klopt. Voor de opgave zijn de antwoorden al zichtbaar en zou ik terug kunnen rekenen. Maar dit is niet de bedoeling lijkt mij

Elijah
Leerling mbo - zaterdag 6 maart 2021

Antwoord

Dat laatste lijkt me ook...

Op De regressielijn | h.hofstede kan je (volgens mij) vonden hoe dat werkt.

Lukt het daar mee?

WvR
zaterdag 6 maart 2021

©2001-2024 WisFaq