Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Normale verdeling

beste
kunt u aub deze vraag uitleggen.
X∼N(80,10)
P(80$\le$X$\le$a)=0,25
ik weet niet hoe ik deze vraag moet oplossen. ik heb zo geprobeerd
P(X$\le$a)-P(X$\le$80)= 0,25
en dan naar de andere kant gebracht. maarv mijn antwoord komt niet juist. kunt u aub mij helpen met deze vraag.

Riffat
3de graad ASO - donderdag 18 februari 2021

Antwoord

Met het applet kan je het antwoord snel controleren:

q91558img1.gif

Klopt dat antwoord dan wel? Zie je al hoe dat zit?

WvR
donderdag 18 februari 2021

 Re: Normale verdeling 

©2001-2024 WisFaq