\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 9137 Re: Parametervoorstelling parabool Dus er bestaat geen parametervoorstelling zodanig dat tÎ[0,p] bijvoorbeeld? koen Student universiteit België - zaterdag 29 maart 2003 Antwoord Hoezo? De parametervoorstelling y=t+y0 x=t2/2p + x0 is er toch een die valide is voor alle tÎ martijn mg zaterdag 29 maart 2003 Re: Re: Parametervoorstelling parabool ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus er bestaat geen parametervoorstelling zodanig dat tÎ[0,p] bijvoorbeeld? koen Student universiteit België - zaterdag 29 maart 2003
koen Student universiteit België - zaterdag 29 maart 2003
Hoezo? De parametervoorstelling y=t+y0 x=t2/2p + x0 is er toch een die valide is voor alle tÎ martijn mg zaterdag 29 maart 2003
mg zaterdag 29 maart 2003
©2001-2024 WisFaq