\require{AMSmath} Vermenigvuldigen ten opzichte van de y-as In het plaatje heb ik staan hoe je met de y-as vermenigvuldigt bij de functie y=gx maar hoe moet dit bij een y = ax2 functie en een wortelfunctie? Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 1 februari 2021 Antwoord Is dit wat je bedoelt: vermenigvuldiging t.o.v. de y as met factor b?Puntsgewijs: vermenigvuldig alle afstanden van grafiekpunten tot de y as met factor b.In het algemeen: vervang in de formule x door (x/b) en je krijgt het nieuwe functievoorschrift.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 1 februari 2021 Re: Vermenigvuldigen ten opzichte van de y-as Re: Vermenigvuldigen ten opzichte van de y-as ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In het plaatje heb ik staan hoe je met de y-as vermenigvuldigt bij de functie y=gx maar hoe moet dit bij een y = ax2 functie en een wortelfunctie? Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 1 februari 2021
Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 1 februari 2021
Is dit wat je bedoelt: vermenigvuldiging t.o.v. de y as met factor b?Puntsgewijs: vermenigvuldig alle afstanden van grafiekpunten tot de y as met factor b.In het algemeen: vervang in de formule x door (x/b) en je krijgt het nieuwe functievoorschrift.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 1 februari 2021
jadex maandag 1 februari 2021
©2001-2024 WisFaq