Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

DV

hoi, ik heb een opgave y'-((3x+2)/x)y = 2e^3x en ik zou moeten uitkomen op y=(−2x+cx^2)e^3x, het leek me wel op een simpele DV maar men uitkomst is anders. Ik weet niet of het misschien een goeie maar gewoon een ander oplossing is. Ik heb er een foto bijgestuurd samen met mijn berekening.

Melike
Student universiteit België - woensdag 16 december 2020

Antwoord

Er ontbreekt een minteken:
$$
-\frac{3x+2}{x}=-3-\frac2x
$$

kphart
woensdag 16 december 2020

 Re: DV  

©2001-2024 WisFaq