\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91183 Re: Re: Lineaire DV hmm ja bijna, ik snap mijn fout nu. maar ik weet niet hoe ik van mijn stap nu aan mijn oplossing moet komen. ik heb nu y = (e2x+c)/(2x2ex) melike Student universiteit België - dinsdag 15 december 2020 Antwoord Het helpt als je wat standaardprimitieven/afgeleiden kent.Je primitieve van $e^{2x}$ klopt niet.$$\int e^{2x}\,\mathrm{d}x = \frac12e^{2x} + c$$ kphart dinsdag 15 december 2020 Re: Re: Re: Lineaire DV ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hmm ja bijna, ik snap mijn fout nu. maar ik weet niet hoe ik van mijn stap nu aan mijn oplossing moet komen. ik heb nu y = (e2x+c)/(2x2ex) melike Student universiteit België - dinsdag 15 december 2020
melike Student universiteit België - dinsdag 15 december 2020
Het helpt als je wat standaardprimitieven/afgeleiden kent.Je primitieve van $e^{2x}$ klopt niet.$$\int e^{2x}\,\mathrm{d}x = \frac12e^{2x} + c$$ kphart dinsdag 15 december 2020
kphart dinsdag 15 december 2020
©2001-2024 WisFaq