\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91130 Re: Re: Partiële integratie Nja sorry. Ik snap het niet. Ik heb 2 keer ln en een rationale functie ik snap niet hoe ik daarmee te werk moet. Moet het dan 1.ln(x)/ln(3) dx zijn? melike Student universiteit België - maandag 7 december 2020 Antwoord Die $\ln 3$ is gewoon een constante; primitiveer $\ln x$ en deel het eindresultaat door $\ln 3$. kphart maandag 7 december 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nja sorry. Ik snap het niet. Ik heb 2 keer ln en een rationale functie ik snap niet hoe ik daarmee te werk moet. Moet het dan 1.ln(x)/ln(3) dx zijn? melike Student universiteit België - maandag 7 december 2020
melike Student universiteit België - maandag 7 december 2020
Die $\ln 3$ is gewoon een constante; primitiveer $\ln x$ en deel het eindresultaat door $\ln 3$. kphart maandag 7 december 2020
kphart maandag 7 december 2020
©2001-2024 WisFaq