Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Limiet met een cosinus

In mijn boek staat er een oefening waar ze zeggen dat lim(n$\to$+oneindig) {1/cos2(1/oneindig)} = 1 . Ik snap niet zo goed hoe ze hier aan geraken aangezien dat 1/oneindig= 0 en de cos0° = 90, daarom dacht ik dat dit 1/90 was...

laura
3de graad ASO - zaterdag 5 december 2020

Antwoord

Bij ons thuis is cos(0°)=1 en dan lijkt het wel te kloppen!

WvR
zaterdag 5 december 2020

©2001-2024 WisFaq