\require{AMSmath} Stelsel oplossen aan de hand van determinanten Volgend stelsel is gegeven:4x + y = 3x + 2y + kz = 2-3x - y + z = 6Ik moet door gebruik te maken van determinanten berekenen voor welke waarde van k dit stelsel één unieke oplossing heeft.Hoe doe ik dit? Ik moet uitkomen dat k niet gelijk mag zijn aan -7.Alvast bedankt voor de hulp! Jade L Student universiteit België - dinsdag 24 november 2020 Antwoord Hallo,Stel de determinant vangelijk aan 0.Je vindt k + 7 = 0Zegt je dat iets? LL dinsdag 24 november 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgend stelsel is gegeven:4x + y = 3x + 2y + kz = 2-3x - y + z = 6Ik moet door gebruik te maken van determinanten berekenen voor welke waarde van k dit stelsel één unieke oplossing heeft.Hoe doe ik dit? Ik moet uitkomen dat k niet gelijk mag zijn aan -7.Alvast bedankt voor de hulp! Jade L Student universiteit België - dinsdag 24 november 2020
Jade L Student universiteit België - dinsdag 24 november 2020
Hallo,Stel de determinant vangelijk aan 0.Je vindt k + 7 = 0Zegt je dat iets? LL dinsdag 24 november 2020
LL dinsdag 24 november 2020
©2001-2024 WisFaq