\require{AMSmath} Horizontale asymptoot Hoi,Hoe kan ik de horizontale asymptoot van f(x)=x/ex berekenen? Ik kan er niet echt aan uit. Mel Student universiteit België - dinsdag 3 november 2020 Antwoord Bereken de limiet voor $x$ naar $\infty$. Als daar bijvoorbeeld 0 uitkomt dan weet je 't wel...Standaardlimiet 11.$\eqalign{\mathop {\lim }\limits_{x \to \infty } \frac{{x^a }}{{e^x }} = 0}$Ik denk dat je die wel nodig hebt toch? Zie Standaardlimieten WvR dinsdag 3 november 2020 Re: Horizontale asymptoot ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Hoe kan ik de horizontale asymptoot van f(x)=x/ex berekenen? Ik kan er niet echt aan uit. Mel Student universiteit België - dinsdag 3 november 2020
Mel Student universiteit België - dinsdag 3 november 2020
Bereken de limiet voor $x$ naar $\infty$. Als daar bijvoorbeeld 0 uitkomt dan weet je 't wel...Standaardlimiet 11.$\eqalign{\mathop {\lim }\limits_{x \to \infty } \frac{{x^a }}{{e^x }} = 0}$Ik denk dat je die wel nodig hebt toch? Zie Standaardlimieten WvR dinsdag 3 november 2020
Zie Standaardlimieten
WvR dinsdag 3 november 2020
©2001-2024 WisFaq