\require{AMSmath} Primitiveren natuurlijke logaritme Hallo, ik probeer de volgende vergelijking te primitiveren: y = -41.ln(x) + 184 maar kom er niet uit. Dien ik nu de kettingregel toe te passen? Alvast bedankt voor de hulp. Ron Ouder - donderdag 27 maart 2003 Antwoord De primitieven van f(x) = ln(x) zijn de functies F(x) = x.ln(x) - x + c Differentieer dit maar eens! MBL donderdag 27 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik probeer de volgende vergelijking te primitiveren: y = -41.ln(x) + 184 maar kom er niet uit. Dien ik nu de kettingregel toe te passen? Alvast bedankt voor de hulp. Ron Ouder - donderdag 27 maart 2003
Ron Ouder - donderdag 27 maart 2003
De primitieven van f(x) = ln(x) zijn de functies F(x) = x.ln(x) - x + c Differentieer dit maar eens! MBL donderdag 27 maart 2003
MBL donderdag 27 maart 2003
©2001-2024 WisFaq