\require{AMSmath} Differentiëren Hoi, ik had een vraag. Hoe bepaal je de afgeleide van f(x)=100x? Melike Student universiteit België - dinsdag 13 oktober 2020 Antwoord Dat lijkt me een voorbeeld van een exponentiële functie. $ \eqalign{ & f(x) = 100^x \cr & f'(x) = 100^x \cdot \ln (100) \cr} $ Dat moet kunnen... WvR dinsdag 13 oktober 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, ik had een vraag. Hoe bepaal je de afgeleide van f(x)=100x? Melike Student universiteit België - dinsdag 13 oktober 2020
Melike Student universiteit België - dinsdag 13 oktober 2020
Dat lijkt me een voorbeeld van een exponentiële functie. $ \eqalign{ & f(x) = 100^x \cr & f'(x) = 100^x \cdot \ln (100) \cr} $ Dat moet kunnen... WvR dinsdag 13 oktober 2020
WvR dinsdag 13 oktober 2020
©2001-2024 WisFaq