\require{AMSmath} Exponentiele vergelijkingen 4x +7 = 3×21-x +22x+1 Riffat 3de graad ASO - zondag 4 oktober 2020 Antwoord Maak er $$2^{3x}-7\cdot 2^x-6=0 $$van. (En lees de spelregels.) kphart zondag 4 oktober 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
4x +7 = 3×21-x +22x+1 Riffat 3de graad ASO - zondag 4 oktober 2020
Riffat 3de graad ASO - zondag 4 oktober 2020
Maak er $$2^{3x}-7\cdot 2^x-6=0 $$van. (En lees de spelregels.) kphart zondag 4 oktober 2020
kphart zondag 4 oktober 2020
©2001-2024 WisFaq