\require{AMSmath} 2 tot de macht x Hoe kan ik de afgeleide van 2x bepalen ik kom er even niet meer uit. Martij Student Hoger Onderwijs België - woensdag 26 maart 2003 Antwoord f(x) = ax differentiëren? Bedenk dat ax= ex ln a dan is (de e-macht blijft gelijk bij differentiëren en aansluitend de kettingregel toepassen): f'(x) = ax ln a (a0) Emma woensdag 26 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de afgeleide van 2x bepalen ik kom er even niet meer uit. Martij Student Hoger Onderwijs België - woensdag 26 maart 2003
Martij Student Hoger Onderwijs België - woensdag 26 maart 2003
f(x) = ax differentiëren? Bedenk dat ax= ex ln a dan is (de e-macht blijft gelijk bij differentiëren en aansluitend de kettingregel toepassen): f'(x) = ax ln a (a0) Emma woensdag 26 maart 2003
Emma woensdag 26 maart 2003
©2001-2024 WisFaq