\require{AMSmath} Deelexamen 2 minimum ik kom er verder niet bij de volgende opgave : Gegeven f(x)=(x2+p)/(x2-p), (p ongelijk 0) Voor welke waarde(n) van p is de extreme waarde van f een minimum? Ik heb mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - zondag 10 mei 2020 Antwoord Beste Mboudd, Weinig mis met je uitwerking tot nu toe. Je weet dus dat $f'(x)=0$ voor $x=0$ ($p$ was immers ongelijk aan 0). Kun je nu een tekenoverzicht maken? Met vriendelijke groet, FvL zondag 10 mei 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik kom er verder niet bij de volgende opgave : Gegeven f(x)=(x2+p)/(x2-p), (p ongelijk 0) Voor welke waarde(n) van p is de extreme waarde van f een minimum? Ik heb mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - zondag 10 mei 2020
mboudd Leerling mbo - zondag 10 mei 2020
Beste Mboudd, Weinig mis met je uitwerking tot nu toe. Je weet dus dat $f'(x)=0$ voor $x=0$ ($p$ was immers ongelijk aan 0). Kun je nu een tekenoverzicht maken? Met vriendelijke groet, FvL zondag 10 mei 2020
FvL zondag 10 mei 2020
©2001-2024 WisFaq