\require{AMSmath} Integratie substitutie ∫1/(ex+1) dxTIP:probeer in de teller ook een uitdrukking ex+1 te krijgen ojay 3de graad ASO - dinsdag 5 mei 2020 Antwoord Hallo Ojay,Als je neemt $u=e^x$, dus $du = e^x dx$, dan kun je het volgende doen:$\eqalign{\int \frac{1}{e^x+1}dx = \int \frac{e^x}{e^x(e^x+1)} dx = \int \frac{1}{u(u+1)} du}$.Met vriendelijke groet, FvL dinsdag 5 mei 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
∫1/(ex+1) dxTIP:probeer in de teller ook een uitdrukking ex+1 te krijgen ojay 3de graad ASO - dinsdag 5 mei 2020
ojay 3de graad ASO - dinsdag 5 mei 2020
Hallo Ojay,Als je neemt $u=e^x$, dus $du = e^x dx$, dan kun je het volgende doen:$\eqalign{\int \frac{1}{e^x+1}dx = \int \frac{e^x}{e^x(e^x+1)} dx = \int \frac{1}{u(u+1)} du}$.Met vriendelijke groet, FvL dinsdag 5 mei 2020
FvL dinsdag 5 mei 2020
©2001-2024 WisFaq