\require{AMSmath} Normale verdeling Gemiddelde = 80 Standaardafwijking 10 P(a$<$X$<$80) = 0,45 Ik moet a berekenen, Ik weet niet hoe ik het moet berekenen Anna 3de graad ASO - dinsdag 21 april 2020 Antwoord Hallo Anna, Zou het wel lukken om a te berekenen als de opdracht zou zijn dat P(X$\le$a) = 0,05? En zie je waarom dat eigenlijk dezelfde opdracht is? Met vriendelijke groet, FvL dinsdag 21 april 2020 Re: Normale verdeling ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gemiddelde = 80 Standaardafwijking 10 P(a$<$X$<$80) = 0,45 Ik moet a berekenen, Ik weet niet hoe ik het moet berekenen Anna 3de graad ASO - dinsdag 21 april 2020
Anna 3de graad ASO - dinsdag 21 april 2020
Hallo Anna, Zou het wel lukken om a te berekenen als de opdracht zou zijn dat P(X$\le$a) = 0,05? En zie je waarom dat eigenlijk dezelfde opdracht is? Met vriendelijke groet, FvL dinsdag 21 april 2020
FvL dinsdag 21 april 2020
©2001-2024 WisFaq