\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 5677 Re: Waarom is min keer min plus? Wat gebeurt er als je plus keer plus doet? Victor Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 9 maart 2020 Antwoord Plus keer plus is plus. Wat het altijd al was...4×5 = 5+5+5+5 = 20betekent: tel 4 keer het getal 5 op! WvR maandag 9 maart 2020 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat gebeurt er als je plus keer plus doet? Victor Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 9 maart 2020
Victor Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 9 maart 2020
Plus keer plus is plus. Wat het altijd al was...4×5 = 5+5+5+5 = 20betekent: tel 4 keer het getal 5 op! WvR maandag 9 maart 2020
WvR maandag 9 maart 2020
©2001-2025 WisFaq