\require{AMSmath} Iteraties $T_n=a·T_{n-1}+1$ met $t_0=0$Voor welke waarden van $a$ is de grafiek en trap en voor welke een spiraal?Ik weet het antwoord wel maar ik weet niet hoe ik dit moet oplossen. Timmy 3de graad ASO - maandag 17 februari 2020 Antwoord Ik denk dat je de uitleg kan vinden op:lineaire differentievergelijkingen van de eerste orde WvR maandag 17 februari 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
$T_n=a·T_{n-1}+1$ met $t_0=0$Voor welke waarden van $a$ is de grafiek en trap en voor welke een spiraal?Ik weet het antwoord wel maar ik weet niet hoe ik dit moet oplossen. Timmy 3de graad ASO - maandag 17 februari 2020
Timmy 3de graad ASO - maandag 17 februari 2020
Ik denk dat je de uitleg kan vinden op:lineaire differentievergelijkingen van de eerste orde WvR maandag 17 februari 2020
WvR maandag 17 februari 2020
©2001-2024 WisFaq