\require{AMSmath} De stelling van Pythagoras Pythagoras:a=1b=1c= ? De stelling van Pythagoras paul Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 22 november 2019 Antwoord In een rechthoekige driehoek met zijden a, b en c (zie tekening) geldt:a2+b2=c2.Invullen geeft:12+12=c21+1=c22=c2c=√2Dat moet het zijn... WvR zaterdag 23 november 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Pythagoras:a=1b=1c= ? De stelling van Pythagoras paul Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 22 november 2019
paul Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 22 november 2019
In een rechthoekige driehoek met zijden a, b en c (zie tekening) geldt:a2+b2=c2.Invullen geeft:12+12=c21+1=c22=c2c=√2Dat moet het zijn... WvR zaterdag 23 november 2019
WvR zaterdag 23 november 2019
©2001-2024 WisFaq