\require{AMSmath} Rekenregels machten en logaritmen log2(√1/2)=?Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit kan vereenvoudigen tot -1/2 Rekenregels machten en logaritmen Dieder Student universiteit - maandag 3 juni 2019 Antwoord Daar komt ie aan:$\eqalign{ & {}^2\log \left( {\sqrt {\frac{1}{2}} } \right) = \cr & {}^2\log \left( {\left( {\frac{1}{2}} \right)^{\frac{1}{2}} } \right) = \cr & {}^2\log \left( {\left( {2^{ - 1} } \right)^{\frac{1}{2}} } \right) = \cr & {}^2\log \left( {2^{ - \frac{1}{2}} } \right) = \cr & - \frac{1}{2} \cr}$...en dat komt vooral neer op het toepassen van de rekenregels. Voor jouw de taak de verschillende rekenregels te herkennen in de uitwerking... WvR maandag 3 juni 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
log2(√1/2)=?Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit kan vereenvoudigen tot -1/2 Rekenregels machten en logaritmen Dieder Student universiteit - maandag 3 juni 2019
Dieder Student universiteit - maandag 3 juni 2019
Daar komt ie aan:$\eqalign{ & {}^2\log \left( {\sqrt {\frac{1}{2}} } \right) = \cr & {}^2\log \left( {\left( {\frac{1}{2}} \right)^{\frac{1}{2}} } \right) = \cr & {}^2\log \left( {\left( {2^{ - 1} } \right)^{\frac{1}{2}} } \right) = \cr & {}^2\log \left( {2^{ - \frac{1}{2}} } \right) = \cr & - \frac{1}{2} \cr}$...en dat komt vooral neer op het toepassen van de rekenregels. Voor jouw de taak de verschillende rekenregels te herkennen in de uitwerking... WvR maandag 3 juni 2019
WvR maandag 3 juni 2019
©2001-2024 WisFaq