\require{AMSmath} e-machten omschrijven Goedemorgen,In mijn boek staat dat 'ln2(e3) gelijk is aan 32 = 9'. Kan iemand mij dit uitleggen? Ik snap het niet en denk dat er een tussenstap ontbreekt.Alvast bedankt. Erik C Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 mei 2019 Antwoord Dag Erik,Ik ga ervan uit dat je weet dat $\ln e=1$.Dan is:${{\ln }^{2}}({{e}^{3}})=$${{(\ \ln ({{e}^{3}})\ )}^{2}}={{(3\ln e)}^{2}}={{(3\,\cdot \,1)}^{2}}={{3}^{2}}=9$Duidelijk? En anders? Je weet ons te vinden. dk woensdag 1 mei 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemorgen,In mijn boek staat dat 'ln2(e3) gelijk is aan 32 = 9'. Kan iemand mij dit uitleggen? Ik snap het niet en denk dat er een tussenstap ontbreekt.Alvast bedankt. Erik C Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 mei 2019
Erik C Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 mei 2019
Dag Erik,Ik ga ervan uit dat je weet dat $\ln e=1$.Dan is:${{\ln }^{2}}({{e}^{3}})=$${{(\ \ln ({{e}^{3}})\ )}^{2}}={{(3\ln e)}^{2}}={{(3\,\cdot \,1)}^{2}}={{3}^{2}}=9$Duidelijk? En anders? Je weet ons te vinden. dk woensdag 1 mei 2019
dk woensdag 1 mei 2019
©2001-2024 WisFaq