\require{AMSmath} Rekenregels voor machten Is 4+2x te herschrijven tot 6x?Rekenregels voor machten jolien Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 februari 2019 Antwoord Je kunt zoiets doen:$\eqalign{ & 6^y = 4 + 2^x \cr & \log \left( 6 \right)^y = \log \left( {4 + 2^x } \right) \cr & y \cdot \log (6) = \log \left( {4 + 2^x } \right) \cr & y = \frac{{\log \left( {4 + 2^x } \right)}}{{\log (6)}} \cr & 4 + 2^x = 6^{\Large\frac{{\log \left( {4 + 2^x } \right)}}{{\log (6)}}} \cr}$Bedoel je dat?Rekenregels voor logaritmen WvR zaterdag 2 februari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is 4+2x te herschrijven tot 6x?Rekenregels voor machten jolien Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 februari 2019
jolien Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 februari 2019
Je kunt zoiets doen:$\eqalign{ & 6^y = 4 + 2^x \cr & \log \left( 6 \right)^y = \log \left( {4 + 2^x } \right) \cr & y \cdot \log (6) = \log \left( {4 + 2^x } \right) \cr & y = \frac{{\log \left( {4 + 2^x } \right)}}{{\log (6)}} \cr & 4 + 2^x = 6^{\Large\frac{{\log \left( {4 + 2^x } \right)}}{{\log (6)}}} \cr}$Bedoel je dat?Rekenregels voor logaritmen WvR zaterdag 2 februari 2019
WvR zaterdag 2 februari 2019
©2001-2024 WisFaq