\require{AMSmath} Hoe integreer je asin, acos en atan? Ik ben op zoek naar de integraal van atan(x) als onderdeel van een partiele integraal. Hoe integreer je asin, acos en atan? Tom Student universiteit - zaterdag 12 januari 2019 Antwoord Partieel integreren, maak er een product van:$$\int 1\cdot\arctan x\,\mathrm{d}x$$en integreer de $1$ in de eerste stap. kphart zaterdag 12 januari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben op zoek naar de integraal van atan(x) als onderdeel van een partiele integraal. Hoe integreer je asin, acos en atan? Tom Student universiteit - zaterdag 12 januari 2019
Tom Student universiteit - zaterdag 12 januari 2019
Partieel integreren, maak er een product van:$$\int 1\cdot\arctan x\,\mathrm{d}x$$en integreer de $1$ in de eerste stap. kphart zaterdag 12 januari 2019
kphart zaterdag 12 januari 2019
©2001-2024 WisFaq