\require{AMSmath} Hoe kom ik van x1 en x2 naar de vierkantsvergelijking? Gegeven: x1 en x2Maak de vierkantsvergelijking. gilber 2de graad ASO - maandag 15 oktober 2018 Antwoord Als je bedoelt dat x1 en x2 oplossingen zijn van een vierkantsvergelijking dan heb je (bijvoorbeeld) te maken met:$(x-x_1)(x-x_2)=0$ of meer in het algemeen $a(x-x_1)(x-x_2)=0$ met $a$ willekeurig...Meer moet het niet zijn... WvR maandag 15 oktober 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven: x1 en x2Maak de vierkantsvergelijking. gilber 2de graad ASO - maandag 15 oktober 2018
gilber 2de graad ASO - maandag 15 oktober 2018
Als je bedoelt dat x1 en x2 oplossingen zijn van een vierkantsvergelijking dan heb je (bijvoorbeeld) te maken met:$(x-x_1)(x-x_2)=0$ of meer in het algemeen $a(x-x_1)(x-x_2)=0$ met $a$ willekeurig...Meer moet het niet zijn... WvR maandag 15 oktober 2018
WvR maandag 15 oktober 2018
©2001-2024 WisFaq